Lia vertelt over haar persoonlijke ervaring met PMA

Lia vertelt over haar persoonlijke ervaring met PMA

Zelf heb ik door PMA enorme stappen gezet in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik heb onderzocht wat me remt als mens en als ondernemer. Deze remmingen heb ik met behulp van PMA opgeruimd. Dat heeft me ontzettend veel ruimte, rust, vertrouwen en spontaniteit gegeven. Ik maak nu makkelijker keuzes die bij mij passen. De juiste keuzes geven me energie. Ik voel dat ik zinvol bezig ben in mijn leven. En dat allemaal dankzij PMA.

 
Veel mensen geven me terug dat ik veel energie uitstraal en raken nieuwsgierig naar dat wat ik doe. Ik vertel ze hier dan graag meer over! 
 
Door mijn eigen proces kan ik als PMA-Coach anderen nog beter begeleiden om te groeien als mens. Ik help vooral ondernemers die tegen remmingen aanlopen binnen hun onderneming. Na een aantal sessies kunnen ze weer betere keuzes voor henzelf maken. Er ontstaat weer vertrouwen en rust in hun leven.

Meer weten over PMA?

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

× Hoe kan ik je helpen?